aboutus
lopende band

 

PIEDRA (XIAMEN) BEELDHOUWT Co., Ltd, als professioneel beeldhouwwerkbedrijf met onze eigen ontwerpers en fabriek, die overvloedige ervaringen in het snijden van metaalbeeldhouwwerken, bronsstandbeelden, de beeldhouwwerken van de glasvezelhars heeft. Wij verstrekken altijd goede kwaliteitsproducten, strikte kwaliteitscontrole, de beste naverkoopdienst aan cliënten. Uw tevredenheid is onze motivatie om ongelooflijke en indrukwekkende beeldhouwwerken te creëren.

 

Fabrieksbeelden:

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD

 

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD

 

Vervoer van beelden: 

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD

 

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD

 

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD

 

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD

 

OEM / ODM

OEM en ODM zijn allebei warm welkom heten! Elke klant kan schets, 3D tekening of CAD voor onze verwijzing verstrekken, dan kunnen wij maken volgens de tekening en de extra eisen van cliënten beeldhouwen. Wij zullen ons beste proberen om beeldhouwwerk perfect te maken en het auteursrecht van cliënten met zijn ontwerp te beschermen. U zult nooit met ons in de eerste keer betreuren samen te werken.

 

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD

R & D

PIEDRA (XIAMEN) BEELDHOUWT altijd Co., Ltd, houdt een enthousiasme te het bestuderen van nieuwe vaardigheid en ideeën, dan creërend nieuwe ontwerpen om de verschillende smaken van cliënten te ontmoeten. Als de cliënten zoals tijdgenoot en spiegel beeldhouwen, kunnen zij roestvrij staalbeeldhouwwerken kiezen. Als voor unieke en realistische standbeelden, zij bronsstandbeeld kunnen kiezen. Als voor licht en goedkoop beeldhouwwerk, het glasvezelbeeldhouwwerk een goede keus voor hen is.

 

Welkom om ons te contacteren als u het interesseren in om het even welke beeldhouwwerken hebt.

Al beeldhouwwerkenspecificatie, kleur, vorm kan worden aangepast aangezien u wilt.

 

VAN PIEDRA (XIAMEN) HET BEELDHOUWWERKco., LTD.

Adres: ZAAL 1606, CHANGAN BLDG, DE WEG VAN NO.75-77 LVLING, HULI-DISTRICT, XIAMEN, 361009, FUJIAN, CHINA

Telefoon: 00-86-8264336,00-86-13950080662

Fax: 0086-592-5532472

E-mail: SALES1@brandsculptures.com

Website: www.metal-artsculpture.com

 

Contactgegevens